Cápa

Oda menjünk, ahol kellünk Ahol nekünk öröm lennünk Hol a csókok nem csimbókok Nem hálóznak be a pókok

mivan, mivan, mivan!?

  • ranlomadnilem: Nagyon frankó képeket gyártottál öregem. Mintha csak a National Geog... (2011.07.17. 22:51) In-dia
  • ranlomadnilem: Én még eddig senkin nem láttam iylen vackot, ezért rágugliztam és té... (2011.07.17. 22:48) 9,78
  • balu66: Fekák sem járnak az egyetemre. Elnézést. Afrikaiak. Persze lehet hog... (2010.12.14. 21:11) Newtun
  • pityutanarur: az (2010.12.07. 13:00) Z Zsófi

Sogenannte 01

2011.02.11. 17:14 Capa

A cím az új rovatra utal, és egyben finom utalás, hogy emberek vagyunk, és néha hibákat követünk el. Hiszen az emberiség legnagyobb bűne a butaság és a lustaság. Azonban a legnagyobb hibaszázalékot a buta, ám korántsem lusta embereknek köszönhetjük, de ez jelen esetben mellékszál.

Az alábbi válogatás nagyrészt a telefonomban gyűlt, amit nemrég sikerült a gépemre átfejteni. Szóval gyönyörködjünk.

 

Nem célom a kedves olvasót kapásból mély vízbe dobni, ezért egy fogyasztás-pszihológiai csavarra hívnám föl először a figyelmet. A daraboltananász konzerv olcsóbb, mint az ananász karikákat tartalmazó konzerv. Ennek két oka van, az egyik, hogy jobban néz ki, a másik, hogy a darabolt ananász előállítása kisebb veszteséggel jár. Namármost a fenti készítmény 30 centtel olcsóbb, mint az egész karikás konzerv, ezért ezt vettem, azonban benne tökéletes karikák voltak csak földarabolva, mert kifizeted a karikák árát paraszt, ha megdöglesz is (vagy ha csak simán olyan kell). Namost ha figyelembe vesszük, hogy ennek az előállítása többe kerül, a veszteség nagyobb, és még föl is kell vágni (és ez minden egymilliomodik konzervnél plusz egy dollár), akkor valahol hiba van, vagy csak olcsóbb egy géppel dolgozni, az ananász meg úgyis bagóért van. Mindezek mellett a jelentéktelen információk mellett az ananász kiváló immunerősítő.

 

A következő gasztronómiai telitalálat igazi nagyvilági emberek számára készült. Most már nincs olyan, hogy pezsgőzni akarok, de csak egy pohárral az íze miatt, és nem tehetem meg, mert itt van a 2 dl-es dobozos pezsgő, a zacskós feles után ez egy igazi minőségi ugrás. Vagy ha repülőn utazol szilveszterkor keletről nyugatra, és óránként éred el az éjfeleket a különböző időzónákban, nos, akkor akár 24 féle pezsgőt is kipróbálhatsz (és 4,8 liter pezsgő után már az sem fog zavarni, hogy közben visszaértél oda, ahonnan indultál).

 

Felsőkategóriás számítástechnikai eszközök mindenkinek.

 

Makovecz forogna a sírjában, ha már nem élne, és ezt látná. A visegrádi sífelvonó deszkaburkolatának megóvása érdekében, helyi szakemberek speciális bitumenes lemez burkolattal látták el az épületet. 

 

A film készítői több helyszínt is megvizsgáltak, de végül nem a budapesti mellett döntöttek.

 

Vallási alapon helyénmaradó salakblokk egy építkezésen. Azóta zarándokhely.

 

Magyarország ismét bekerült a Guiness rekordok könyvébe. A Kálvin-téren sikerült a világ legalacsonyabb mászófalát előállítani, a gyorsasági rekordot T. Szabóné Balogh Marika nyugdíjas eladónő tartja, aki az útvonalat 0,00 másodperc alatt abszolválta. Gratulálunk!

 

Az árpád hídi buszvég innovációs atomcsapása, a nyugat már csak egy karnyújtásnyira van.

 

Ellentmondások a karácsonyi vásáron Kölnben.

 

Fehér csajok és feka Rómeók. Ezt is perelni fogják, mint a Negrót?

 

A Munkaeszköz. Az Építész Kamara állítólag kötelezővé akarja tenni minden építkezésen a balesetek számának csökkentése érdekében.

Szólj hozzá!

Címkék: sogenannte scheisse 01

A bejegyzés trackback címe:

https://capa.blog.hu/api/trackback/id/tr492654334

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása